Vadászidény

Vadászidény
– Ugyan már, Drágám, tudod, hogy itt soha semmi sem történik! Apa beköszönt, mikor vadászni ment a barátaival, ezt leszámítva nem történt velem semmi. Dög unalom van. Bárcsak itthon lennél már! – búgta a kagylóba Daisy Thomson.
– Te is hiányzol, Kincsem! Halálosan fárasztó volt ez a nap is, alig várom, hogy otthon legyek melletted. De mi ez a hangzavar a háttérben? – kérdezte a vonal túlsó végén Alex Thomson.
– Óh, csak a szomszéd Taylor-ék, tudod, a szokásos szombat esti balhé! Megint. Elmaradhatatlan. A pasi folyton félrelép, a nő meg revansot vesz, ördögi kör. Ők tudják, de nem értem, miért nem válnak el. Várj csak! Úgy hallom, a feleség most túl messzire ment.
– Szívecském, ez nem a te dolgod! Ne is figyelj oda rájuk! Inkább készíts nekem valami finomat mire hazaérek, rendben? Imádom a közepesen átsült steakedet jó sok hasábbal. Halló? Szívem?
– Nos… Most inkább valami meglepetéssel készülök a számodra, Drágám! Olyan lesz, amitől garantáltan tátva marad a szád. Már alig várom, hogy megérkezz.
– Jujj, igazán felcsigáztál. Sietek haza. Csók édes!
Daisy elmerengve tette le az ódivatú kagylót.
– Nagyon is meg fogsz lepődni, Kedvesem! – levette a falon függő duplacsövű sörétes puskát, majd komótosan csőre töltötte – De előbb elbeszélgetek Mrs. Taylorral.
(A fenti történetet ez a kép ihlette – Forrás: Talentum Mobile – a tehetség mindenkié)

Hozzászólások

hozzászólásVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .