Liebster award díjat kaptam

Liebster award díjat kaptam
A díjjal Ng Suenna a Csillagföveny: egy blog az újrakezdésről és a szerelemről, mert ötvenen túl kezdődik az igazi ÉLET című blog tulajdonosa jutalmazott meg. Köszönöm szépen!


Mi is a Liebster award díj pontosan?
A bloggerek jutalmazzák ezzel egymás blogját.
A díjhoz tartozó szabályok:
Tedd ki, hogy kitől kaptad a díjat! Válaszolj a kérdésekre, melyeket a téged jelölő feltett! Jelöld ki saját kedvenc bloggereidet és küldd tovább a díjat a kérdéseiddel együtt!
A kérdések és válaszaim:

1. Mi indított el a bloggolás felé vezető úton?


Vidi Rita tanácsára kezdtem blogolni. Régen határozottan blogellenes voltam, mivel amiket addig láttam, egy nyilvános napló benyomását keltették számomra, amire soha sem éreztem késztetést. Azonban Rita megmutatta a benne rejlő lehetőséget egy író szemszögéből. Az internet lehetővé teszi, hogy könnyedén eljussunk az emberekhez, ami hatalmas segítség a kezdő íróknak. Ne a fióknak írjunk, hanem az Olvasónak! Ehhez pedig ki kell bújni a csigaházból.

2. Miért ezt a nevet választottad a blogod elnevezéseként? Mi a célod vele?

A blog címe a nevemhez kötődik, amit talán nem kell magyarázni 🙂 A célom, hogy minél több emberhez eljussanak az írásaim, megismerjék a stílusomat, és kedvet kapjanak a későbbiekben megjelenő könyveimhez.

3. Mi kell ahhoz, hogy írni kezdj egy bejegyzést? Mikor támadnak a legjobb ötleteid?

Teljesen változó, hogy mi hozza meg az ihletet. Bármelyik pillanatban jöhet egy jó gondolat. Továbbá szívesen írok történetet képről is.

4. Miről és kiknek szeretsz a leginkább írni a blogodon? Hogyan választod ki a témádat?

Bármiről bárkinek. Téma lehet az ízléses szentimentalizmustól a visszafogott horrorig szinte minden. Talán lesz olyan is, amikor majd nem fogom vissza a frászkeltést, de csak akkor, ha megértem rá szellemileg és szakmailag is.

A díjat nekik adom tovább, mert igazán megérdemlik:


Chamer Boglàrka: http://bogicoffeewriting.tumblr.com/

És a kérdéseim Hozzátok:

1. Mi késztetett arra, hogy blog írásba kezdj? Milyen célt szolgál számodra?
2. Hogyan születik meg egy bejegyzésed?
3. Kiknek szólnak az írásaid?
4. Írj négy furcsa igazságot magadról!

Hozzászólások

hozzászólásVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .