A szerzőről

Az olvasónak

 

Ez az oldal Wekker Anita hivatalos honlapja. Lehetőséged van elolvasni korábban megjelent írásait (Történetek), kapcsolatba lépni az írónővel (Kapcsolat), illetve megrendelni a könyveket (Könyvtár). A szállítási feltételekről, jogi háttérről, és egyéb bal agyféltekés dolgokról az ÁSzF menüpontban tájékozódhatsz.

 

A szerzőről

 

2011Wekker Anita 1985 szeptemberében született Vácott. Tanulmányait Szombathelyen végezte, ahol a gimnáziumban dráma-pedagógiát tanult, majd a Nyugat-magyarországi Egyetemen közgazdász-logisztikus diplomát szerzett. 2014 óta foglalkozik kreatív írással. Rendszeresen publikál a Minerva Capitoliuma online magazinban. 2015 áprilisában jelent meg A 6.25-ös járat című első regénye, majd egy évvel később Könnyező Ciprus című Görögországban játszódó krimije. 2016-tól 2017-ig szerzője a Filmaddict című filmes portálnak. 2018-ban indította el Utazó blogját, melyben korábbi és aktuális útjairól számol be sajátságos stílusban. Jelenleg erre fordítja a legtöbb figyelmet.

 

 

Kedvenc írói, akik stílusára is hatással vannak: Stephen King, Jo Nesb∅, J.K. Rowling. Mindig vonzották a misztikus helyszínek, a váratlan fordulatok, az izgalmas cselekmények, ezeket előszeretettel alkalmazza írásaimban. 

 

Szenvedéllyel és szeretettel fogok hozzá minden történethez, melyeket Vidi Rita kreatív írás módszerével vetek papírra.

 

 

Aktuális információkért olvasd a Híreket, vagy figyeld a közösségi portálokat!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .